Kryddersvinekam med årstidens friske grøntsager, persille og hasselbackkartofler serveres med svampesauce.

Indbagt svinemørbrad med årstidens friske grøntsager, persille og hasselbackkartofler serveres med rødvinssauce.

Kalvesteg stegt som vildt, halve pærer med gelé, waldorfsalat, tyttebær, hvide, brune og franske kartofler serveres med fløde sauce.*

Kalvefilet med årstidens friske grøntsager, persille- og halve fyldte kartofler serveres med svampesauce.**

Farseret kalkunbryst med perleløg, cocktailpølser, bacon, årstidens friske grøntsager, smørristede og persille kartofler serveres med sky sauce.

Farseret perlehøne bryst med stegte druer og svampe, bønner i baconsvøb, persille og ovnbagte timian kartofler serveres med flødesauce.**

Gammeldags oksesteg med ½ tomat med flødepeberrod, glaseret løg, årstidens grøntsager, persille kartofler, hjemmelavet agurkesalat serveres med sky sauce.*

Helstegt oksefilet med årstidens friske grøntsager, smørsauteret championer, farseret tomat, persille og bagte kartofler, serveres med sauce bearnaise og bordelaise.**

Helstegt oksemørbrad, årstidens friske grøntsager, farseret tomat, persille og hasselbackkartofler serveres med pebersauce.***

Indbagt oksemørbrad, smørsauterede svampe, årstidens friske grøntsager, persille og ovnbagte timian kartofler hertil serveres sauce bearnaise og bordelaise.***

Helstegt vildsvin med bønner i svøb, farseret rødløg og glaserede gulerødder, smørsauterede og persille kartofler serveres med pikant sauce.**

Kronhjortefilet med glaserede rødløg, rodfrugter, filokurve med svampstuning, persille og ovnbagte sesam kartofler serveres med Madagaskar sauce.***