Smag vores lækker buffeter

 

Italiensk buffet med desserter

Carpaccio af røget tun med basilikum og parmesanost.

Antipasto: italiensk pølse og skinke.

Chilli marinerede middelhavsrejer på spid med citron.

Mørbradbøf gremolata med hvidløg, persille og citron.

Gratineret kalvefilet med salvie og rosmarin.

Hjemmelavet ravioli med kylling og svampe.

Speltsalat.

Tomat salat med artiskokker.

Risotto med svampe.

Grønsalat med grillet peber frugter, oliven og mozzarella.

Hjemmebagt Italiensk brød.

Tiramisu.

Panna cotta med hindbær.

Fra 20- pr. couv. kr. 210,-

Mellen 10-19 pr. couv. kr. 230,-

Ring og få en snak med os på 23267612 eller send os en mail på majboelle@godmad-bech.dk

Carverybuffet 1

Ferskrøget laks med rejemousse på bund af sprød salat, dild dressing og hjemmebagt flutes, eller
Laksefarseret rødspættefilet med kaviar, rejer, friske grønne asparges, tomatdressing og hjemmebagt flutes.

Helstegt oksefilet,

Svinemørbrad med hvidløg og Parma skinke,

Fyldt kyllingebryst med soltørret og mozzarella.

Kryddersauce.

Spæde salater med jordbær i fløde.

Tomatsalat med mozzarella.

Blomkål salat.

Coleslaw salat

Saltbagte timian kartofler,

Flødekartofler med friske krydderurter.

Hjemmelavet frugt marcipantærte med creme fraiche eller hjemmelavet islagkage med Bahama kys

Fra 20 couverter, pr. couvert Kr. 205,-

Fra 10-19 couverter kr. 215,-

Carverybuffet 3

Indbagt svinemørbrad

Helstegt oksefilet

Glaseret skinke

Kyllingespyd

Spæde salater m. feta og blommer

Broccolisalat

Tomatsalat

Bulgursalat

Flødekartofler m. friske krydderurter

Sesamkartofler

Kryddersauce

Fra 50 og op – pr. couv. kr. 130,-

Mellem 40-49 – pr. couv. kr. 135,-

Mellem 30-39 – pr. couv. kr. 140,-

Mellem 20-29 – pr. couv. kr. 145,-

Mellem 10-19 – pr. couv. kr. 155,-

Carveybuffet 2

–med forret og dessert

Kogt laks med kaviar, rejer, grøn asparges på bund af sprød salat, dild dressing, hertil hjemmebagt flutes eller

røget hellefisk med kaviar mousse, hertil serveres krydderdressing og hjemmebagt flutes.

Helstegt oksefilet.

Citron glaseret svinekam.

Hvidløgsmarineret lammekølle.

Lamsauce.

Tzatziki.

Bulgursalat.

Fransk bondesalat.

Broccoli salat

Saltbagte timian kartofler.

Flødekartofler med friske krydderurter.

Rabarbertiramisu med hindbær eller

Grandmarnier is med jordbær sauce

Fra 20 couverter, pr. couvert Kr. 205,-

Mellem 10-19 couverter kr. 215,-

Carverybuffet 4

–med forret

Tun mousse med hjemmebagt flutes

Kalve culotte

Krydder svinekam

Græske frikadeller

Kryddersauce

Broccolisalat

Mixed salat med dressing

Sesamkartofler

Flødekartofler eller kartoffelsalat

Fra 50 og op – pr. couv. kr. 140,-

Mellem 40-49 – pr. couv. kr. 145,-

Mellem 30-39 – pr. couv. kr. 150,-

Mellem 20-29 – pr. couv. kr. 155,-

Mellem 10-19 – pr. couv. kr. 160,-

Buffet 1

Indbagt laks med marinerede urter og flutes.
Farseret kalkunbryst med lækker krydret fars, mixed salat og dressing.
Lune frikadeller med hjemmelavet kartoffelsalat.
Skinketærter med tomatsalat.
Hjemmelavede frugttærter med creme fraiche.

Pris 190,00 Kr ( min 20 ).

Buffet 2

Røget tun med røræg og flütes.
Laksepaté med krydderdressing.
Indbagt kalkunbryst med mixed salat og dressing.
Krydderkam med flødekartofler og tomatsalat.
Lune fyldte pandkager med oksekød.
Ostelagkager pyntet med friske frugter.

Pris 200,00 Kr ( min 20 ).

Buffet 3

Tunmousse med flutes.
Varmrøget laks med krydderdressing.
Melon med spegeskinke.
Oksefilet med mixed salat og dressing.
Indbagt svinemørbrad med tomatsalat.
Lune grøntsagstærter.
Kartoffelgratin med porrer, gulerødder og feta.
Hjemmelavede frugttærter med creme fraiche.

Pris 215,00 Kr ( min 20 ).