Til Jubilæum, receptioner eller lignende har vi her samlet vores lækre menuer.
Minimum 50 couvert
Fra mandag til fredag


Menu 1

 

1 kanapéer med røget laks med røræg.
1 kanapéer med spegeskinke med melon.
Vandbakkelser med rejesalat.
Mini frikadeller.
Pølser i butterdej.
Kyllingespyd.
Ostehaps med frugt og grønt.
Kransekagekonfekt.

Pris pr. couvert kr. 100,-

 

Menu 2

 

1 kanapéer med røget laks med røræg.
1 kanapéer med spegeskinke med melon.
Indbagt Kina rejer med pikant dip.
Tun mousse på sprøde salat.
Hønsesalat med flutes.
Mini frikadeller.
Grøntsagstærter.
Eksotisk frugtanretning.
Fyldte chokoladeskåle.

Pris pr. couvert kr. 120,-

(Kræver kniv, gaffel og tallerken.)

 

Menu 3

 

Laksefarseret rødspættefilet med dressing og flutes.
Røget tun med avocado creme.
Svinemørbrad svøbt i spege skinke.
Kalkunbryst, fyldt med mozzarella og soltørret tomater.
Grøntsagstærter.
Mixed salat.
Kartoffelsalat.
Hjemmelavet frugtmarcipantærte med creme fraiche.

Pris pr. couvert kr. 130,-

(Kræver kniv, gaffel samt tallerken)