Kryddersvinekam med årstidens friske grøntsager, persille og hasselbackkartofler serveres med svampesauce.

Kr. 125,-

 

Indbagt svinemørbrad med årstidens friske grøntsager, persille og hasselbackkartofler serveres med rødvinssauce

Kr. 125,-

 

Kalvesteg stegt som vildt, halve pærer med gelé, waldorfsalat, tyttebær, hvide, brune og franske kartofler serveres med flødesauce

Kr. 130,-

 

Kalvefilet med årstidens friske grøntsager, persille- og halve fyldte kartofler serveres med svampesauce

Kr. 140,-

 

Farseret kalkunbryst med perleløg, cocktailpølser, bacon, årstidens friske grøntsager, smørristede og persille kartofler serveres med skysauce

Kr. 125,-

 

Farseret perlehønebryst med stegte druer og svampe, bønner i baconsvøb, persille og ovnbagt timian kartofler serveres med flødesauce

Kr. 135,-

 

Gammeldags oksesteg med ½ tomat med flødepeberrod, glaseret løg, årstidens grøntsager, persille kartofler, hjemmelavet agurkesalat serveres med skysauce

Kr. 135,-

 

Helstegt oksefilet med årstidens friske grøntsager, smørsauteret champignoner, farseret tomat, persille og bagte kartofler, serveres med sauce bearnaise og bordelaise

Kr. 140,-

 

Helstegt oksemørbrad, årstidens friske grøntsager, farseret tomat, persille og hasselbackkartofler serveres med pebersauce

Kr. 190,-

 

Helstegt vildsvin med bønner i svøb, farseret rødløg og glaserede gulerødder, smørsauterede og persille kartofler serveres med pikant sauce

Kr. 160,-

 

Kronhjortefilet med glaserede rødløg, rodfrugter, filokurve med svampstuvning, persille og ovnbagte sesam kartofler serveres med Madagaskar sauce

Kr. 220,-