Kolde anretninger

 

Let frokost – ta´ selv bord
Kold skinke, roastbeef og lune frikadeller med kold kartoffelsalat, mixed salat, dressing og flutés. Kr. 110,-

Frokost – ta´ selv bord
2 slags sild, lun fiskefilet, ½ æg med rejer, lun leverpostej med bacon og champignon, 2 slags lækkert pålæg, lun kylling og frikadeller samt osteanretning. Kr. 145,-

Luksus frokost – ta´ selv bord
2 slags sild, lun fiskefilet, ½ æg med rejer, laksepate, frikadeller, indbagt svinemørbrad med salat, tartelet med høns i asparges, kold skinke med kartoffelsalat, samt osteanretning.kr. 160,-

Ønskes servering af ta´ selv bord, tillæg på kr. 15,- pr. couvert.
Minimum 20 couverter

Sammensæt selv menuen
Vælg mellem følgende:

 

Forretter

 

2 tarteletter med høns i asparges

Tun mousse med rejer, flutes

Laksepaté med urtedressing, flutes

 

Hovedretter

 

Svinekam el. kalkunbryst, stegt som vildt med waldorffsalat, tyttebær, brune og persille kartofler samt flødesauce

Krydderkam med grøntsager og persille kartofler samt skysauce

Glaseret skinke med grøntsager og persille kartofler samt rødvinsauce

Indbagt svinemørbrad med grøntsager, persille kartofler, samt rødvinsauce

 

Desserter

 

Hjemmelavet islagkage

Hindbær fromage

Rom fromage med kirsebærsauce

Appelsin fromage

Brombær marcipan tærte

2-retters menu kr. 160,-
3-retters menu kr. 180,-
Minimum 20 couverter